Izvor: Tanjug
02.10.2022 u 17:58
0

Vozač Red Bula Serhio Perez pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Singapura sprečio Ferstapena da već danas odbrani titulu!

Vozač Red Bula Serhio Perez pobedio je  na vrlo uzbudljivoj i na momente haotičnoj trci za Veliku nagradu Singapura u Formuli 1 i prekinuo niz od pet uzastopnih trijumfa klupskog kolege i aktuelnog šampiona Maksa Festapena, koji je završio kao sedmi.

Meksikanac je došao do druge pobede ove sezone, posle Monaka, a četvrte u karijeri.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ujedno, sprečio je Ferstapena da već danas i zvanično odbrani titulu

Perez je krenuo kao drugi, ali je odmah pretekao Šarla Leklera iz Ferarija, koji je na kraju osvojio drugo mesto, dok je treći bio drugi vozač Ferarija Karlos Sains junior.

Četvto i peto mesto osvojili su vozači Meklarena, Lando Noris i Danijel Rikardo, šesti je Lens Strol (Aston Martin), sedmi Ferstapen, a Top 10 kompletirali su Sebastijan Fetel (Aston Martin), Luis Hamilton (Mercedes) i Pjer Gasli (Alfa Turi).

Predsednik Real Madrida Florentino Perez želi osnivanje Superlige najbogatijih klubova Evrope: Nadal i Đoković su se sastali 59 puta, a Real i Liverpul samo devet puta za 67 godina!

Ferstapen je lider sa 341 bodom, Lekler ima 237, a Perez 235.

Šampionat se nastavlja naredne nedelje trkom za Veliku nagradu Japana u Suzuki.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter