Izvor: 24SEDAM
02.09.2024 u 18:39
0

ZLOČIN U SAD: Ubijena poznata gimnastičarka, pronađena je izrešetana

Počinilac uhapšen, poznavao je mladu sportistkinju, ali se ne zna u kakvim su odnosima bili

Strašne vesti stigle su iz SAD, poznata gimnastičarka Kara Velš (21) je ubijena!

Kako pišu tamošnji mediji beživotno telo sportistkinje pronađeno je izrešetano, sa više prostrelnih rana, u blizini Univerziteta Viskonsin Vajtvoter.

Policija je veoma brzo pronašla i lišila slobode muškarca (23) koji će biti optužen za ubistvo sa predumišljajem prvog stepena.

Navodi se da su se ubijena gimnastičarka i osumnjičeni za njeno ubistvo poznavali, ali se ne zna tačna priroda njihovog odnosa.

– Odmah je utvrđeno da je pucnjavi prethodio sukob njih dvoje – saopštila je kratko policija.

Kara Velš bila je šampionka SAD u preskoku tokom treće godine studiranja i jedna je od najboljih sportistkinja na koledžu koji je pohađala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sierra Brooks (@sierrabbrooks)

Od Kare se opraštaju njene prijateljice sa kojima je odrasla u svetu gimnastike, a njihove reči i fotografije o koliko se vedroj, pozitivnoj i stalno nasmejanoj devojci radi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar