Izvor: Sputnik
11.09.2024 u 21:26
0

OTVORENA KAPIJA PIONIRA: Podržite Novaka i srpske tenisere

Teniski savez Srbije saopštio je da će u petak u „Pioniru“ biti otvoren trening Novaka Đoković i ostalih Dejvis kup reprezentativaca za meč sa Grčkom.

„Dejvis kup reprezentacija Srbije otvara poslednji trening pred meč sa Grčkom za publiku! Dođite da date krila Novaku, Miomiru, Dušanu i Hamadu u petak, 13. septembra od 16 i 30 do 18.30 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, navodi se u saopštenju TS Srbije.
Srbija u subotu i nedelju igra meč plej-ofa protiv Grčke, koja će u Beogradu biti lišena usluga svog najboljeg tenisera Stefanosa Cicipasa.
Prvi dan igraju se dva singla od 15 časova, a u nedelju je od 13 sati na programu dublu, posle čega će biti odigrana još dva singla.
Pobednik plej-ofa vraća se u društvo najjačih reprezentacija i biće u prilici da se bori za završni turnir 2025. godine.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter