Izvor: KURIR
06.08.2024 u 20:00
0

OVAJ NOVAKOV POTEZ DOVEŠĆE SRBIJU DO SUZA: Posle zlata na OI sprema GEST koji pokazuje koliko je VELIKI

Novak Đoković ostvario je san koji je sanjao tokom čitave karijere i na Olimpijskim igrama u Parizu stigao je do zlatne medalje. Bio je Nole bolji od mladog Karlosa Alkaraza (7:6, 7:6) i po okončanju finalnog meča preplavile su ga emocije.

Videlo se koliko je Đokoviću stalo da igra za Srbiju, sa kojim emocijama je u sve ušao, te je uspeo da prebrodi i povredu kolena i na kraju je doneo nestvarnu radost svojoj porodici, prijateljima, ali i svima u našoj zemlji!

SRBIJA ISPISALA ISTORIJU: „Orlovi“ kao niko nikada na Olimpijskim igrama

Pored ostvarenja sna, Novak je na Olimpijskim igrama stigao i do novčane nagrade od 200.000 evra koliko je Vlada Srbije odredila kao nagradu za sve koji stignu do zlata u Parizu.

Ipak, prema saznanjima Kurira, Novak Đoković odlučio se da povuče još jedan potez koji će oduševiti sve u Srbiji! Nole će svoju nagradu dati onima kojima je to najpotrebnije, te će novac uplatiti u humanitarne svrhe!

Ovo je još jedan gest vredan svake pažnje i pohvale kojim je Novak ponovo dokazao svoju veličinu, a koji će čitavu Srbiju dovesti do suza, ali onih radosnih!

Takođe, Đoković se oglasio emotivnim snimkom na svom Instagram profilu ispod kog je poslao veoma moćnu poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

– Nikad nisam mogao da odustanem od sna o osvajanju ove zlatne medalje, kao što narod u Srbiji nikada nije odustao od mene. Zajedno, verovali smo u nemoguće. Iako sam ja taj koji drži ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svima nama – napisao je Đoković na Instagramu, pa dodao:

– Predstavljanje naše nacije je najveća čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život, ništa ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter