Izvor: KURIR
23.08.2024 u 07:51
0

OVAJ SUSRET JE ČEKALA PLANETA: Đoković se pojavio u javnosti sa Sinerom u jeku doping skandala, pogledajte šta su radili (VIDEO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković oprobao se u Njujorku u novom sportu zajedno sa prvim na planeti, Janikom Sinerom.

Dok Italijan trpi žestoke pritiske javnosti, medija i ljudi iz tenisa širom sveta zbog pozitivnih doping testova, izašao je na teren i zaigrao piklbol.

Sve je delo „Head-a“ proizvođača sportske opreme koji je na jedno mesto pored Đokovića i Sinera doveo teniserku Barboru Krejčikovu i Kali Džo Smit, piklbol šampionku.

Oprobali su se zajedno u sportu kojem trenutno raste popularnost, a sve uoči početka US Opena.

OVAKO IZGLEDA PUT NOVAKA DO TITULE NA US OPENU: Od kvalifikanta, preko „spuštanja slušalice“do Alkaraza

Đoković već nekoliko dana boravi u Njujorku, a poslednji grend slem u sezoni počinje 26. avgusta i trajaće do 8. septembra.

Srpski teniser će pokušati da postane prvi teniser koji je odbranio titulu na US Openu još od 2008. godine i Rodžera Federera.

Sinerov skandal

Podsetimo, prvi teniser ATP liste je tokom Indijan Velsa dobio prvi od dva pozitivna rezultata doping testa, a onda dostavio čudno objašnjenje koje je prihvaćeno, pa će, čini se, proći bez ozbiljnijih posledica.

Prema informacijama koje su stigle do javnosti, Siner je bio suspendovan tajno na nekoliko dana, a verovatno će ostati bez bodova koje je osvojio na Indijan Velsu.

Italijan je poručio da nije namerno uneo nedozvoljenu supstancu i da je ona došla do njega preko fizioterapeuta Đakoma Naldija i spreja za rane koji je on koristio.

Nakon što je priča dospela u javnost ekspresno su stigle reakcije iz sveta tenisa. Teniseri i teniserke su se redom oglašavali, razočarani zbog činjenice da će Italijan tako lako preći preko svega, dok su mnogi imali ozbiljnije probleme za slične prekršaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter