Izvor: KURIR
29.05.2024 u 08:55
0

OVAJ URLIK JE ČUO CEO PARIZ! Pogledajte kako je Novak proslavio veoma važan poen – izveo majstoriju, pa izbacio sve iz sebe!

Najbolji teniser ikada Novak Đoković na najbolji mogući način krenuo je u odbranu titule na Rolan Garosu pošto je juče u prvom kolu slavio protiv Francuza Pjera-Uga Erbera.

Pjer je pružio solidan otpor srpskog teniseru, ali je na kraju ipak kvalitet presudio i odlučio pobednika.

Francuski teniser je najbolji tenis igrao u drugom setu, ali Novak nije dozvolio rivalu da ga potpuno iznenadi s obzirom da je uvek imao spreman odgovor.

U jednom momentu, posle duge razmene udaraca, Đoković je poslao sjajan drop šot koji je Pjer ipak stigao i vratio na Novakovu polovinu, ali ga je Đoković iznenadio i njega poslao na jednu a lopticu na drugu stranu. Nakon osvojenog poena, Novak nije mogao da sakrije emocije, te je usledio urlik i njegovo čuveno: „Idemooo“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter