Izvor: HAPPYBSC
03.06.2024 u 15:37
0

PAO POTPIS NA UGOVOR: Zvezda kupila štopera za milion evra

Sve je potpisano između Crvene zvezde. TSC-a i igrača, pa je Nemanja Stojić postao drugo letnje pojačanje šampiona Srbije.

Između Zvezde i igrača sve je bilo rešeno još pre nekoliko dana, a u finišu protekle sedmice definisana je i visina obeštećenja. TSC će dobiti milion evra za štopera.

Stojić je sklopio trogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom, ekipi će se pridružiti posle odmora od učešća na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj.

Stojić je na pripremama reprezentacije Srbije za ulešće ne EURO, a šta je rekao o Zvezdi i Piksijevom pozivu pogledajte u video zapisu.

 

Očekuje se da Crvena zvezda posle Stojića dovede još jednog štopera, posle odlaska Aleksandra Dragovića u bečku Austriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter