Izvor: ALO
17.06.2024 u 17:43
1

PARTIZAN DOBIJA JOŠ JEDNO VELIKO POJAČANJE: Bliži se ključan datum za Obradovića

Crno-beli bi mogli uskoro da dobiju još jedno pojačanje.

Predstavio je danas Partizan Vanju Marinkovića kao prvo pojačanje za narednu sezonu, a uskoro bi moglo da stigne i drugo!

Naime, kako prenosi Mozzart sport, razgovori između Alena Smailagića i crno-belih su u završnoj fazi i čeka se konačna odluka.

Krilni centar je slobodan igrač, istekao mu je ugovor sa Partizanom koji mu je ponudio novi, a navodno se za njega interesuje i Baskonija.

 

ŠTA LI SU SAMO UMISLILI: Takozvano Kosovo tužilo Srbiju, glume žrtve a ne smetaju im njihova teroristička obeležja

Ipak, sve je na čekanju pošto se Smailagić za vikend – ženi. Dogovor kluba i krilnog centra je da početkom naredne sedmice padne konačan odgovor.

Tada će se znati da li će Partizan imati i drugi potpis za narednu sezonu ili će se na tržištu okrenuti nekom drugom visokom igraču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PARTIZAN DOBIJA JOŠ JEDNO VELIKO POJAČANJE: Bliži se ključan datum za Obradovića”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter