Izvor: sk
12.05.2024 u 22:55
0

Partizan: Fizičko ugrožavanje dovešće do napuštanja parketa

Košarkaški klub Partizan se na nešto manje od 24 časa pre početka finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde naglasio da "očekuje sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice".

Crno-beli će biti gosti u prva dva duela, a očekuju i striktnu primenu navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji Klub je domaćin utakmice.

Iz Humske su poručili i da su odlučni u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice.

„Uoči meča, za ponedeljak, 13.05. je zakazan još jedan bezbednosni sastanak za 11 časova u sedištu MUP. Od tog sastanka, KK Partizan Mozzart Bet očekuje sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice, kao i garancije sigurnosti za sve aktere meča i članove delegacije Kluba,“ navodi branilac ABA titule i dodaju:

„Naravno, očekuje se i striktna primena navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji Klub je domaćin utakmice. KK Partizan Mozzart Bet je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice.“

ABA: Poznate sudije za prvu utakmicu Zvezda – Partizan

Prva utakmica finala je u ponedeljak u 20:30 časova, druga u sredu u 19:30, a treća u kojoj će domaćin biti Partizan u nedelju u 21 sat.

Eventualni četvrti i peti dueli će biti odigran 21. i 25. maja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter