Izvor: 24 sedam
23.10.2024 u 07:37
0

PARTIZAN IGRA DANAS PROTIV VIRTUSA: Ovo je sve što treba znati o duelu

Na programu je 5. kolo Evrolige, a crno-beli idu po treću vezanu pobedu

Košarkaši Partizana od 20.30 igraju sa italijanskim Virtusom meč 5. kola Evrolige.

Gosti iz Bolonje stižu u Arenu sa ulogom ranjenog lava, bez ijednog trijumfa u prva 4 kola i zbog toga će sigurno biti veoma motivisani i naoštreni za borbu.

Crno-beli s druge strane, posle dva startna poraza žele treći vezani trijumf, a u tome će im sigurno pomoći i navijači, od kojih se večeras traži samo jedno.

Sudije utakmice biće Španci Miguel Anhel Perez, Huan Karlos Garsija i Letonac Kristaps Konstantinovs.

Trener Partizana Željko Obradović ima na raspolaganju sve igrače i tokom dana će odlučiti kojih će 12 biti deo spektakla u Areni.

Ekipa Virtusa je veoma iskusna, čine je poznati asovi i majstori košarke, i svakako neće biti lak zalogaj za Partizan, bez obzira na četiri vezana poraza.

U 1. kolu su izgubili kod kuće od Efesa, u 2. od Asvela u Francuskoj, u 3. od Žalgirisa u Bolonji, a u 4. od Olimpije u Milanu.

Partizan i Vritus su se u Evroligi sastali četiri puta i imaju po dve pobede, a u Evrokupu je oba puta slavio naš tim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter