Izvor: VESTI
27.05.2024 u 20:20
0

PARTIZAN MEGA POLUFINALE KUPA: Novi šok za Partizan i bolan poraz od Mege Majstorica će odlučiti ko će na megdan Zvezdi u finalu Superlige Srbije

Košarkaši Mege i Partizana odmeriće snage od 20 sati u Trening centru „Dejan Milojević“ u okviru drugog meča polufinala Superlige Srbije.

Crno-beli su slavili na prvom susretu u Beogradskoj areni sa 82:72 i tako su došli na korak do finala.

Sa druge strane, Zvezda je pobedila FMP, te će imati priliku za treći trofej u sezoni.


Mega – Partizan ()

Sudije: Obrknežević, Stefanović, Pešić. Dvorana: Trening centar Dejan Milojević.

Mega: Filips, Milijašević, Jelavić, Marković, Popović, Iljasolu, Đurišić, Kovačević, Petrović, Jović, Mušicki, Malovec. Trener: Marko Barać.

Partizan: Smit, Ledej, Drezgić, Avramović, Panter, Smailagić, Jaramaz, Dimitrijević, Trifunović, Anđušić, Ponitka, Kaboklo. Trener: Željko Obradović.

MEGA – PARTIZAN 28:37

MEGA – PARTIZAN 28:37

21:17

25′ Biće drame – 55:55

Kaboklo je poentirao pod faulom ispod koša, ni penal mu nije bio problem, a Petrovićev flouter nije bio dobar. Đurišić je napravio četvrti faul, ali je Anđušić imao 1/2 sa penala. Kovačević je iz prodora bio odličan, a pogodio je i dodarni penal za 55:55.

21:12

23′ Preokret – 52:51

Anđušić je drugo poluvreme otvorio svojim poenima, ali je Filips brzo uzvratio. Kaboklo je napravio faul u napadu, a Kovačević je sa penala bio polovičan. Kaboklo je zakucao i po peti put, ali je Jović ubacio trojku. Trifunović nije uzvratio, Đurišićev prodor je bio sjajan, a onda je Anđušić promašio trojku. Filips je pogodio trojku za preokret i prvo vođstvo Mege – 52:51.

20:52

POLUVREME – 41:47

Ledej je sa penala vratio +10 svom timu, a Iljasolu je imao 2/3 sa penala. Partizan je izgubio loptu nakon tajm-auta, a Milijašević je pogodio trojku za 39:44. Smailagić je sa penala bio polovičan, a onda ga je zamenio Kaboklo, koji je zakucao. Petrović je položio za kraj prvog poluvremena.

20:45

18′ I dalje bez preokreta – 34:42

Đurišić je imao 2+1 u kontri, ali je promašio penal. Mega je uspela da se odbrani i priđe na -5, ali je onda Smit pogodio trojku. Đurišić je napravio grešku u koracima, dok je Anđušić odveo Partizan na +10. Marković je poentirao pod košem, a Jelavić i Ledej su promašivali.

20:38

15′ Partizan održava prednost – 28:37

Trifunović je uspešno rešio situaciju 1 na 1, Jelavić nije mogao da završi preko Kabokla, ali ni Panter sa poludistance nije bio uspešan. Malovec je pogodio trojku za 27:33, Ledej je odgovorio dvojkom, a Jović je imao 1/2 sa penala. Smitov prodor je bio uspešan, a Smailagić je lupio rampu Joviću.

20:32

13′ Mega hvata priključak – 25:31

Jović je zakucao u kontri, ali je onda Avramović pogodio trojku iz driblinga preko ruke. Mega je došla do poena preko Jelavića, pa je i Jović imao 2+1. Obradović je morao da reaguje tajm-autom.

20:26

10′ Već dvocifrena prednost za crno-bele – 18:28

Panter je imao 2+1, a Marković je bio sam na polaganju na drugoj strani. Kaboklo je zakucao na +9, nadovezao se i Panter za dvocifrenu prednost Partizana, a Milijašević je bio polovičan sa penala. Ledej je realizovao dva penala, kao i Filips, a Partizan nije poentirao u poslednjem napadu u četvrtini.

20:20

8′ Partizan nije dao da Mega uđe u veliku seriju – 13:19

Mega je napravila mini seriju 4:0, ali je Kaboklo imao odgovor. Marković je promašio oba penala, Kaboklo je to kaznio sa poenima uz faul, ali mu je slobodno bacanje bilo problem. Avramović je bio polovičan sa linije penala, a Filips je napravio grešku u koracima. Partizan je izgubio loptu, Kovačević je to kaznio u kontri za 13:19.

20:10

5′ Ponitka nezaustavljiv – 7:14

Jelavić je ponovo došao do poena pod košem, a Ponitka je ukrao loptu i lako zakucao za 4:11. Mega je prokockala još jedan napad, ali je ubrzo Petrović pogodio trojku. Ponitka je uzvratio istom merom i tako pokazao da je u odličnom ritmu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter