Izvor: KURIR
07.06.2024 u 21:25
0

PARTIZAN OSTAJE BEZ STUBA EKIPE:Zek Ledej napušta CRNO BELE,na svu sreću Kaboklo ostaje

Partizan i Zek Ledej će se rastati nakon tri godine saradnje! Kako pišu italijanski mediji, Zek bi mogao da se vrati u Armani Milano, poslednji klub za koji je igrao pre dolaska u beogradski tim.

Partizan i Zek Ledej će se rastati nakon tri godine saradnje!

Kako pišu italijanski mediji, Zek bi mogao da se vrati u Armani Milano, poslednji klub za koji je igrao pre dolaska u beogradski tim.

NAJVEĆI USPEH SRPSKOG TENISKOG ČUDA: Blizu je seniorskog trofeja

 

Olimpija Milano je pobedila u utakmici tamošnjeg prvenstva, slavili su u Bolonji protiv Virtusa, ali se i „manekeni“ ozbiljno spremaju za novu sezonu. Prva meta je Ledej, koji je već bio član ovog tima. Poslednja sezona mu je bila ona 2020/21, i to je bila poslednja u kojoj Armani nije osvojio tamošnje prvenstvo.

Vest je pokrenuo Đuzepe Malaguti, jedan od glavnih insajdera italijanske košarke, koji je nagovestio da bi Ledej mogao put Milana.

Verovatno bi Amerikanac, ako bi se zaista vratio u „grad mode“, zauzeo mesto Johanesa Vojgtmana, koji se u ovim godinama nije snašao baš najbolje u ekipi koju predvodi Etore Mesina.

Ledej ima važeći ugovor sa Partizanom, a njegov odlazak bi morao da se dogodi ili uz obeštećenje, ili uz saglasnost crno-belih.

Ostaje da se vidi koliko ima istine u ovim navodima i kako će se dalja situacija razvijati.

 

 

U poslednje vreme se u Partizanu svašta dogodilo, a jedna od ružnijih stvari je samoinicijativni odlazak Bruna Kabokla pred početak finalne serije Superlige Srbije.

Klub je tim povodom izdao oštro saopštenje, nastao je veliki skandal, ali, uprkos tome, Brazilac će ostati u Humskoj. Evo šta je o tome rekao u intervjuu za „Telcast“ predsednik tima iz Humske, Ostoja Mijailović:

– Platiće kaznu, ali on ostaje u Partizanu – rekao je prvi čovek crno-belih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter