Izvor: ALO
09.06.2024 u 13:07
0

PEŠIĆ KONAČNO PROGOVORIO O JOKIĆU: Srbija je znala da će se ovo desiti!

Selektor Srbije se osvrnuo na najveću zvezdu i najboljeg centra sveta.

Još uvek se čeka konačan odgovor Nikole Jokića. Da li će zaigrati za Srbiju u Parizu ili ne. Sada je selektor Srbije Svetislav Pešić govorio o najboljem centru sveta.

Nije selektor otkrio da li ćemo asa Denver Nagetsa gledati na Olimpijskim igrama, ali je govorio u pozitivnom maniru.

 

DA LI JE NOVAK ZAVRŠIO SA TENISKOM KARIJEROM?Javnost se pita da li je gotova njegova sezona

– Više mi ne smeta to što me svi samo pitaju za Nikolu Jokića. Sad kažem zovite ga pa ga pitajte. Što se tiče Nikole Jokića, meni jedino smeta što ne pitaju za ostale. Samo učešće Nikole Jokića sigurno da znači u svakom smislu. I sa aspekta individualnog kvaliteta i sa aspekta ličnosti kakav je Jokić, jer ja kada kažem da je Jokić bolji momak nego što je igrač, oni svi padaju u nesvest. Kao, ti se udvaraš Jokiću. Naravno da se udvaram, jer želim to da istaknem – rekao je Pešić u podkastu Politike.

Konačan odgovor oko učešća Jokića bi trebalo da bude poznat uskoro pošto će selektor Pešić objaviti spisak najverovatnije naredne nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter