Izvor: KURIR
15.06.2024 u 18:02
0

PIKSI SE OBRAĆA NACIJI Daćemo i više od maksimuma, borićemo se do kraja

Selektor i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije na konferenciji za medije pred sutrašnji meč sa Englezima na EURO

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 21.00 u Gelzenkirhenu igra meč prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a protivnik je Engleska! Pred ovaj duel, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i kapiten „Orlova“ Dušan Tadić, govoriće na konferenciji za medije.  Neki igrači koji su sa nama nisu se ni rodili kada smo poslednji put učestvovali na Evropskom prvenstvu. Zasluženo smo ovde i ekipu smo doveli u sam krem evropskog fudbala. Sada moramo da napravimo iskorak, a to je da pokušamo da uradimo sve da prvu fazu prođemo uspešno. Mogu da poručim ljudima koji nas podržavaju da ćemo dati sve od sebe i da ćemo se boriti do kraja. Daćemo više i od maksimuma. Kompletan deo priprema su odradili bez ijedne reči i zadrške, tako da sa te strane sam potpuno zadovoljan jer su svi zdravi i jedva čekaju da pokažu svoj talenat“, rekao je Piksi.

 

NOVAK JE BIO MAJSTOR U TOME Federer se ponovo poklonio Đokoviću

Konferencija je počela rečima selektora Piksija: 

– Kao igrač bio sam na SP i EP sada i kao selektor i to je veliko iskustvo a treba nam maksimalan kvalitet i koncentracija, svaka utakmica jd od izuzetne važnosti. Dosta smo radili, spremni smo za sve izazove pa i meč sa jednim od glavnih favorita na turniru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter