Izvor: ALO SPORT
06.06.2024 u 14:23
0

POJAČANJE MEĐU CRVENO-BELIMA Zvezda dovela novog golmana

Ekipu je nedavno preuzeo mladi stručnjak Marko Krivokapić, dok su prva pojačanja došla u liku Nemanje Momčilovića i Alekse Skubana.

Crvena zvezda je dovela i treće pojačanje za narednu sezonu. Tim iz Ljutice Bogdana je angažovao iskusnog golmana Radula Radulovića, koji ima bogato internacionalno iskustvo.

Reč je momku iz Vrbasa koji je poslednje četiri godine proveo u Portugaliji, u Maritimu. Pre toga je igrao i za grčki AEK, kao i Gradačac i Slogu iz Doboja. U Srbiji je osim rodnog Vrbasa branio i boje Dinama iz Pančeva i Spartaka iz Subotice.

SRBI SMO, LJUDI SMO, NEMOJTE DA…“ Bivši reprezentativac ZAPALIO MREŽE posle skandala – evo šta je poručio svim navijačima!

 

Ekipu je nedavno preuzeo mladi stručnjak Marko Krivokapić, dok su prva pojačanja došla u liku Nemanje Momčilovića i Alekse Skubana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter