Izvor: ALO
15.08.2024 u 17:53
0

POJAČANJE U HUMSKOJ: Partizan predstavio doskorašnjeg vezistu Čukaričkog

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas klub iz Humske.

Kovač (25) igra na poziciji veznog fudbalera.

– Potpisao sam ugovor sa Partizanom i presrećan sam zbog toga! Imamo iste ciljeve i ambicije u budućnosti, a to je da jurišamo na sva tri fronta, sa akcentom na nacionalna takmičenja – Superligu Srbije i Kup – rekao je Kovač, prenosi zvanični sajt Partizana.

Kovač će prvi trening sa crno-belima da odradi u petak po povratku ekipe iz Švajcarske.

 

– Sebe bih opisao kao veoma borbenog igrača koji daje sve od sebe na terenu i koji igra za tim! Izuzetno mi je drago što me vide kao pojačanje, na poziciji osmice, stoga ću se truditi da ispunim sve zadatke koje mi šef Aleksandar Stanojević poveri. Svestan sam šta znači Partizan i naravno da sam spreman za najveće ciljeve“ — naveo je novi fudbaler Partizana.

Fudbaleri Partizana će večeras od 20.30 časova u Tunu gostovati ekipi Lugana u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Lugano je u prvoj utakmici, koja je odigrana pre nedelju dana u Beogradu, slavio rezultatom 1:0.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter