Izvor: mozzart sport
18.06.2024 u 16:24
0

POMIRENJE TADIĆ SE IZVINIO SELEKTORU I SAIGRAČIMA: Sve se brzo smirilo i nije se pretvorilo u aferu kakve su znale da prate našu reprezentaciju kroz istoriju

Održan sastanak stručnog štaba i igrača

Bura posle poraza od Engleske. Srećom, sve se brzo smirilo i nije se pretvorilo u aferu kakve su znale da prate našu reprezentaciju na velikim takmičenjima kroz istoriju.

Kako je objavio Fudbalski savez Srbije, danas je u hotelu „Maksimilijan“ u Augzburgu, gde su smešteni Orlovi, održan sastanak između stručnog štaba i igrača na kojem se Dušan Tadić, kapiten reprezentacije, izvinio selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima zbog nepromišljenih izjava nakon utakmice sa Engleskom.

Uoči popodnevnog treninga, zatvorenog za javnost, saopštenjem se oglasio Fudbalski savez Srbije.

Glavna tema, naravno, dešavanja posle utakmice sa Engleskom i razmimoilaženje o mišljenjima selektora Dragana Stojkovića i kapitena Dušana Tadića.

„U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije“, stoji na početku saopštenja FSS.

Potom je navedeno da se kapiten Tadić izvinio za izjave posle meča sa Engleskom:

„Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima. Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter