Izvor: SK
27.05.2024 u 16:42
0

PONOVO U POTRAZI ZA KLUBOM: Rastali se Baskonija i Duško Ivanović, Jaka Lakovič prvi pik

Duško Ivanović nije više trener Baskonije, saopšteno je od strane kluba, a španski mediji kao naslednika već uveliko spominju Jaku Lakoviča koji je sa ekipom Gran Kanarije pre dve sezone osvojio Evrokup.

Duško Ivanović je sezonu počeo na klupi Crvene zvezde, čelnici kluba su odlučili da naprave promenu, umesto Ivanovića, stigao je Janis Sferopulos, a Ivanović se vratio u dobro poznatu sredinu – Baskoniju.

Ekipa iz Vitorije je imala turbulentu sezonu, uspela je u neizvesnoj završnici Evrolige da stigne do plej-ina, ali ne i do TOP 8 faze. Nedugo zatim, Baskonija je ostala i bez mesta u plej-ofu šampionata Španije, pa je bilo jasno da je raskid saradnje neminovan.

Duško Ivanović se sada okreće novim izazovima, a Baskonija uveliko traži novog trenera. Prvi pik je Jaka Lakovič.

Tokom karijere, Duško Ivanović, koji je kao igrač bio član slavne generacije Jugoplastike iz Splita, radio je kao trener u Friburgu, Limožu, Barseloni, Panatinaikosu, Himkiju, Bešiktašu, Crvenoj zvezdi, a Baskoniju je vodio tri puta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter