Izvor:
06.06.2024 u 17:15
0

POSLEDNJI PARTIZANOV SASTANAK I RASTANAK: Crno-bela ekipa sa Željko Obradovićem sumira sve

Crno-bela ekipa sa Željko Obradović održaće poslednji sastanak danas nakon kojeg se ekipa raspušta posle neuspešne sezone

Mnogo je nepoznatinca posle sezone u kojoj su skoro svi igrači odigrali daleko ispod očekivanog. Bilo je tu i povreda i nepredviđenih okolnosti, posebno kada je selekcija u pitanju…. Ipak, kada se podvuče crta, sezona je po svim parametrima bila neuspešna.

Naredni dani u Humskoj će verovatno biti tihi, većina će uzeti kraći predah i potom sačekati konačnu odluku Evrolige, odnosno da li će klub iz Humske biti deo elite i naredne sezone. Prema poslednjim informacijama, očekuje se da Partizan treću sezonu zaredom igra elitno takmičenje i samo u slučaju potpuno nepredviđenog preokreta Srbija neće imati dva predstavnika.

Kada se to bude utanačilo, krenuće se i u sastavljenje tima, ali za sada je i tu puno nepoznatih detalja. Jedino je poznato da stiže Vanja Marinković, dok su se od tima oprostili Pi Džej DoužerFrenk Kaminski i sada Ognjen Jaramaz koji je imao ugovor za narednu sezonu, ali usled daleko slabije sezone i uloge koja se očekivala, on nastavlja put Rusije gde oblači dres CSKA.

Što se tiče tandema Amerikanaca, njihova epizoda u Partizanu je završena, a glavno pitanje je da li će se pokušati sa produženjem Džejmsa Nanelija koji je neslavno okončao ugovor zbog incidenta sa Stefanom Lazarevićem. To je praktično završilo njegov boravak u timu ove sezone jer ga je Željko Obradović sklonio iz tima pred treći meč finala ABA lige, ali ako se uzme u obzir sve što je Naneli pokazao u protekle dve sezone, bio bi veliki plus da ga u Humskoj zadrže.

Sa važećim ugovorima su još Kevin Panter, Zek LedejAleksa AvramovićBruno Kaboklo, Balša Koprivica i Mateuš Ponitka, ali je pitanje ko će ostati, pre svega kada je u pitanju Brazilac koji je napustio klub bez dogovora i pitanja pred početak finalne serije Superlige sa Zvezdom.

Od danas su slobodni igrači i Danilo AnđušićUroš TrifunovićAlen Smailagić i Džejlin Smit.

U ovom trenutku je jasno da će biti mnogo novih lica kada se Partizan Mozzart Bet bude ponovo okupio u drugoj polovini avgusta, kada tradicionalno počinju pripreme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter