Izvor: 24 sedam
13.09.2024 u 19:50
0

POSLEDNJI TRENING PRED SUSRET SA GRČKOM: Puna dvorana Pionira

Dejvis kup reprezentacija Srbije održala otvoreni trening u dvorani „Aleksandar Nikolić“

Najbolji teniseri Srbije finiširaju pripreme za meč Dejvis kupa protiv Grčke. Predstojećeg vikenda Orlovi u dvorani „Aleksandar Nikolić“ dočekuju Grčku i imaju ulogu apsolutnog favorita s obzirom na prisustvo Novaka Đokovića u srpskoj i izostanaka Stefanosa Cicipasa u reprezentaciji Grčke.

Veče uoči početka duela Nole i drugovi održali su otvoreni trening u nekadašnjem „Pioniru“, što je oko dve hiljade navijača iskoristila kako bi uživo pozdravila olimpijskog šampiona i ostatku tima pružila podršku pred duel meč sa Grcima.

Duel između tenisera Srbije i Grčke biće odigran u subotu i nedelju u dvorani „Aleksandar Nikolić“.
Prvi na teren izlaze Miomir Kecmanović i Aristotelos Tanos u sutra od 15 časova, posle njih igraće Novak Đoković i Janis Ksilas.

U nedelju će se od 13 časova igrati dubl, za koji su prijavljeni Novak Đoković i Hamad Međedović, odnosno Petros Cicipas i Demetris Azoides.

Posle parova, igraće se dva preostala singla. Prema rasporedu, Đoković će igrati protiv Tanosa, dok će se Kecmanović sastati sa Ksilasom.

Reprezentacija koja prva dođe do tri pobede plasiraće se u Svetsku grupu Dejvis kupa za 2025. godinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by www.TenisUzivo.com (@tenisuzivo)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by www.TenisUzivo.com (@tenisuzivo)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter