Izvor: ALO
18.08.2024 u 07:24
0

POSTARAJTE SE DA SE BESMISLICE VIŠE NE PONOVE: Đoković poslao brutalnu poruku

Novak poslao jaku poruku

Čitav teniski svet je ostao zatečen nakon sudijske odluke nakon koje je Džek Drejper slavio protv Feliksa Ože Alijasima u trećem kolu Sinsinatija. Zbog nje se oglasio i Novak Đoković!

Najbolji teniser ikada je imao jasnu poruku, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci onoga što se zapravo dogodilo tokom meča, kada se vidi da je loptica pala nakon udarca Drejpera.

 

Prvo se tačnije oglasio Stefanos Cicipas, da bi se na to nadovezao i Novak Đoković.

 

Novak je rekao da je to velika sramota.

– Sramota je to što nemamo nikakav video snimak ovakvih situacija na terenu. Ono što je još smešnije je to što nemamo pravilo prema kom sudija iz stolice može da promeni originalnu odluku nakon što pogleda snimak izvan terena. Svako ko gleda TV može da vidi šta se dogodilo na snimku, samo igrači na terenu ostaju u „mraku“ i ne znaju šta se događa. Imamo „oko sokolovo“ za linije, živimo u tehnološki naprednom 21. veku. Molim vas, poštovane Turneje, postarajte se da se ovakve besmislice više nikada ne ponove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter