Izvor: SPORT KLUB
26.06.2024 u 16:51
3

PREDSEDNIK NAKON EURA: Plaćamo mnogo, građani zaslužuju bolje

"Šta će biti sa selektorom reprezentacije Srbije? On je rekao da je to sport, da ne možete da očekujete da ćete se plasirati u drugo kolo", upitala je Aleksandra Vučića jedna od reporterki u pratnji predsednika Srbije tokom njegove posete Brisel

„Pa jeste sport, sve je sport. Samo smo mi mnogo para dali za taj sport. I mnogo uložili, tako da ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate“, odgovorio je Vučić okružen novinarima ispred sedišta Evropske unije i potom nastavio:

„Nije problem da izgubite od Engleske, koja je loša. Nije problem da izgubite od Nemačke, Španije… Ali je problem kada izgubite od Slovenije koja tri puta manje košta od tima Srbije, gde vam igrač koji ima platu 5.000 evra u Celju daje golove, zato što nema nikoga da ga isprati“.

Vučić je istakao da država, kako kaže, ulaže i u plate funkcionera FSS i samog selektora.

„Tu ima bezbroj problema. To sad kao mi smo svi zadovoljni, srećni, nikom ništa… Neću da se bavim time i nismo mi ‘banana’ zemlja u kojoj se nešto rešava za jedan dan ili preko noći emocionalnim reakcijama. Ali, sasvim sam siguran da, kako u rukometu, tako i fudbalu, posebno zbog činjenice da mnogo novca ulažemo u infrastrukturu, pa ako hoćete i u plate funkcionera Fudbalskog saveza i selektora, građani Srbije zaslužuju bolji rezultat“, rekao je i dodao:

„Iako će vam oni reći da je to novac UEFA, pustite te priče…“

Ova izjava usledila je nekoliko sati nakon što je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić prilikom gostovanja na televiziji „Hepi“ ispričala da je „predsednik Vučić razočaran saznanjem da je reprezentacija Srbije putovala na EURO avionom hrvatske kompanije“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PREDSEDNIK NAKON EURA: Plaćamo mnogo, građani zaslužuju bolje”

  1. Mi placamo ne vi..nasim parama se igrate kao svojim..debelo ste uzeli sto ste bili na euro ali i to je malo jer su svi alavi..neka se izdrzavaju od toga sto osvoje..svi.Koliko je para toliko da se potrosi na selektora,pripreme..neka spavaju u satoru kad su ovakvi.Dosta nasih para i klubovima i reprezentacijama koje nemaju pojma

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter