Izvor: novosti
22.07.2024 u 10:44
0

PRLJAVA IGRA ZAPADA: Poznati teniski agent otkrio ko „namešta“ Novaka Đokovića

Patrisio Apej, poznati teniski agent, kaže da nije ispravna percepcija da Novak Đoković nije popularan među navijačima.

– Novak je naprosto sjajan momak, imao sam sreće da ga upoznam tokom svih ovih godina. Radio sam neke stvari za njegovu Fondaciju i nemam ni najmanju lošu stvar da kažem o njemu“, rekao je Apej.

Apej je radio sa Cicipasom, Hurkačem i Kordom, između ostalih, a jedan je od ljudi koji stoje iza Budls egzibicije uoči Vimbldona.

– Naravno, svima je stalo kako ih navijači doživljavaju, ali nisam baš potpuno siguran da Đoković nije popularan u teniskoj javnosti. Mnogi Federerovi i Nadalovi navijači možda proturaju tu poruku, ali on je brižan, inteligentan i ponaša se sa stilom“.

PARTIZAN SAZNAO POTENCIJALNE RIVALE U NASTAVKU EVROPSKIH KVALIFIKACIJA: Teže nije moglo

Naveo je Apej i jedan primer – Kada je na događaju za fondaciju, može da drži govor od 30 minuta o misiji i ciljevima organizacije bez ijedne beleške. Uvek je tako impresivan. Skroman je, usredsređen i oseća se dobro u svojoj koži – to je važnije od svega što bi bilo ko mogao da kaže o njemu.

Podsećanja radi, Đoković je trenutno u Crnoj Gori, gde se sprema za olimpijski turnir u Parizu – žreb je 25. jula od 11.00.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter