Izvor: 24sedam
06.10.2024 u 08:40
0

RADE BOGDANOVIĆ OŠTRO: Ovo je sunovrat Partizana, uvreda za fudbalsku Srbiju!

Bogdanović oštar prema crno-belima, nije birao reči

Konačno su fudbaleri Partizana upisali pobedu u domaćoj Superligi. Brojni problemi su mesecima u Humskoj, a sa dolaskom Sava Miloševića na mesto trenera i najavljenim odlascima iz uprave kluba, crni oblaci bi mogli da se raziđu.

Trijumf nad Tekstilcem pokazao je da u crno-belom taboru i dalje ima želje da se preživi, a to je samo početak.

Nekadašnji fudbaler, a sadašnji fudbalski analitičar, Rade Bogdanović, oštro i iskreno komentariše fudbalsku sliku Srbije. Tako ni ovog puta nije birao reči kada su na red za kritike došli crno-beli.

– Partizan će biti gori nego Hajduk. Fali im domaćin, da organizuje radnike da ofarbaju ogradu na stadionu. Ne treba milion da budete uredni i čisti. To im treba za početak – rekao je oštro Bogdanović

– Otišao je gospodin Vučelić, otišao je gospodin Vazura. Sunovrat Partizana nastupio je kad je duh Nenada Bjekovića nestao sa stadiona, kad se Žarko Zečević povukao. Jedan je držao sportski sektor, drugi finansije. Izbacili su Bjekovića, Vargu, Živkovića, Prekazija, Klinčarskog… Za osam godina su stvorili jednog igrača. Znate li koja je uvreda za fudbalsku Srbiju da jedan Partizan izbaci samo jednog fudbalera iz omladinske škole?

Preostalo je da se najavljene ostavke obistine, a onda i da se načine nove promene, kako u upravi, tako i na terenu.

Partizan je trenutno peti na tabeli Superlige, sa 17 osvojenih bodova na devet odigranih utakmica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter