Izvor: KURIR
06.06.2024 u 08:34
0

RAT DELIJA I GROBARA – GORE DRUŠTVENE MREŽE Žestoko prepucavanje posle SKANDALOZNOG DERBIJA: Pljušte provokacije, optužbe i uvrede

Tenzije se ne smiruju! Nakon epske bruke u Beogradskoj areni usledilo je žestoko prepucavanje navijača Crvene zvezde i Partizana na društvenim mrežama.

Drugi meč finalne serije plej-ofa Košarkaške lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinut je u samom finišu treće deonice zbog uvreda i pogrdnog skandiranja navijača crno-belih. U trenutku prekida Partizan je vodio sa 57:45.

Igrači i stručni štab Crvene zvezde, kao i sudije, povukli su se sa terena, sve dok nije doneta odluka da se se dvorana isprazni, dok su košarkaši Partizana i članovi stručnog štaba, na čelu sa Željkom Obradovićem, dugo su nakon prekida ostali na terenu. Nakon dugog čekanja pozdravili su navijače i napustili parket.

Sat i po vremena nakon što je finale prekinuto, kada su navijači napustili tribine „Beogradske arene“, crveno-beli su se vratili, ali se igrači Partizana se nisu pojavili.

UTAKMICA ĆE SE REGISTROVATI 20:0 ZA ZVEZDU“ Direktor KLS otklonio sve dileme: Nemam objašnjenje za ono što je spiker uradio

 

Sudije su sačekale da istekne vreme za ponovno zagrevanje i posle 15 minuta konstatovale da domaći nisu na parketu, pa je meč definitivno završen.

Nakon toga direktor KLS Aleksandar Grujin potvrdio je da će se susret registrovati službenim rezultatom u korist crveno-belih, što znači da će titula šampiona Srbije biti dodeljena Crvenoj zvezdi.

Potpuno očekivano, društvene mreže su se usijale. Pristalice večitih prepucavaju se na Tviteru – pljušte provokacije, optužbe i uvrede na sve strane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter