Izvor: alo sport
29.06.2024 u 10:33
0

REČI LEGENDARNOG FUDBALERA ODJEKNULE Piksi je sa Evropskog prvenstva trebalo da otera Tadića!

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je krah na prvenstvu Evrope u Nemačkoj

Legendarni srpski fudbaler Dragiša Binić, oglasio se posle debakla fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

 

SAMO DA SE NOVAK NE OŽARI

U emisiji „Sportlajt“ Binić je govorio o svemu onome što se dešavalo na prvenstvu Evrope, komentarisao je i igru „orlova“, pa je govorio i o izjavi kapitena Tadića koja je sve uzburkala. – On je tako daleko otišao, a mi smo ušli u pogrešan avion… Hrvatski. Mi smo u startu napravili grešku, ušli smo u avion sa oznakama druge države, to je (loš) početak koji je zatrpan i o kom se ćuti, već smo u problemu. Odlazimo tamo sa dozom ljutnje, kao da nas neko čeka na zicer da napravimo problem. Pojavljuje se izjava kapitenja. Znam Piksija, odrasli smo zajedno. Nema šanse da ga ne bi oterao. I trebalo je da ga otera! Ja, znate mene, kakav sam bio, pa nisam imao takve ispade – ističe legenda Crvene zvezde.

Potom je naveo da je srpska reprezentacija jako loše trčala ne EURO.

– Mislim da je intenzitet sprinta na našim utakmicama bio u „minimalcu“ jer ga nismo ni imali, a kako da ga imamo kad toliko sporo iznosimo loptu da se protivnik već vratio. Neko vreme sam mislio da naš golman nema sreće što nema gde da vrati loptu, jer je stalno vraćamo unazad. Stalno nazad vraćamo loptu. Fudbal se igra za gol. Cilj je da se što pre stigne do gola uz što manje dodira, a za to mora da se trči.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter