Izvor: happybsc
26.08.2023 u 09:03
0

REKET VEĆI OD NJEGA: Čudesni počeci Novaka Đokovića (VIDEO)

Novak Đoković je u porodici bio prvo dete. Njemu su roditelji bili posvećeni maksimalno. Do svoje četvrte godine, kada se rodio Marko, Novak je bio najvoljeniji.

Njegova omiljena igračka bio je reket koji mu je tata kupio.

MITAR ODUŠEVIO ARAPE: Iako mu spremaju odlazak Mitrović u prvom pojavljivanju POSTIAGO GOL

Sa tri godine je počeo da trenira tenis, a sa četiri je već bio u teniskom kampu u Novom Sadu.

@tennis_editzserbia34 #CapCut #novakdjokovic #tennis #fypシ #videoviral ♬ original sound – tennis_edits

Već sa dvanaest godina je otišao sam na akademiju blizu Minhena.

I tako redom, iz godine u godinu, sve je više vežbao. Trenirao je svaki dan. Novak je za razliku od svojih vršnjaka, od malih nogu imao obaveze. To su znali i svi drugari u školi. Svi ga se sećaju i iz tog perioda, a svi koji su ga trenirali pa makar i na kratko u životu imaju samo reči hvale. Na njega je ponosna cijela porodica a mnogi članovi su isticali da im je najvažnije što je pre svega dobar čovek, a onda i tako dobar sportista.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter