Izvor: HAPPBSC
03.06.2024 u 15:38
0

ROLAND GAROS OSMINA FINALA: Policija upala usred Novakovog treninga, provera bombe na Rolan Garosu

Neobična situacija se dogodila na treningu Novaka Đokovića uoči meča osmine finala Rolan Garosa protiv Fransiska Serundola. U jednom trenutku su članovi obezbeđenja otišli do lože sa psom koji je dresiran da utvrdi da li ima eksplozivnih naprava na tribinama. Locirali su zaboravljenu torbu i ništa nisu želeli da prepuste slučaju, pa je torbu prvo onjušio pas. Dao je signal da nema bombe, pa je obezbeđenje pokupilo verovatno zaboravljenu torbu.

Ubrzo su napustili „Filip Šatrije“ i poneli sa sobom torbu. Istovremeno je Đoković trenirao pred meč osmine finala. Srpski teren će na istom mestu od 16.00 igrati za plasman u četvrtifnale protiv Argentinca sa kojim se do sada nije susretao.

Novak Đoković je odlučio da odradi trening na stadionu „Filip Šatrije“, iako isprva to nije bio plan pred meč osmine finala Rolan Garosa. Isprva je bio plan da bude na terenu 15, ali su se stvari na najvećem pariskom teniskom stadionu brzo razvijale.

Čim su meč završile Arina Sabalenka i Ema Navaro odlučio je da odradi trening, ovog puta sa novim sparing partnerom.

Bio je to uobičajeni set vežbi pred meč, a publika je imala priliku da ga gleda jer su platili dnevne ulaznice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter