Izvor: alo sport
02.07.2024 u 20:04
0

KVALITET DONEO PREVAGU Holandija bez većih problema do četvrtfinala, Rumuni se lavovski borili

Očekuje se dobar, napadački fudbal

 

 

Kako je vreme odmicalo, Holandija je postajala sve sigurnija. Tačka na „i“ je postavljena u samoj završnici, u 83. minutu, kada je Donijel Malen iskoristio sjajno dodavanja Memfisa Depaja. Za kraj, Malen je dao i treći gol na utakmici i time čak svome timu doneo ubedljivu pobedu.

 

90+3′ – GOL! Malen je ponovo istrčao s jednog kraja na drugi kraj terena, sprint, jedan dribling i pogodak! Sad je definitivno kraj.

83′ – GOL! Gakpo je iskoristio grešku Dragušina koji je očekivao da će Holanđanin izaći u gol aut. Ipak, on je uspeo da sačuva loptu u terenu i da asistira za Malena, kome je ostao lakši deo posla.

80′ – Malen je pretrčao skoro ceo teren, bio je brz, otvorio je situaciju „tri na dva“, ali je onda slabo dodao do Gakpa, čiji je šut odbranio rumunski golman.

73′ – Holandija je sve bliže novom golu, pošto se Rumunija potpuno otvorila. Van de Ven je gađao dalji ugao gola, ali je lopta ponovo prošla vrlo blizu stative.

68′ – Depaj je sjajno izveo slobodan udarac i to po zemlji, pošto nijedan rumunski igrač nije legao iza živog zida. Lopta je prošla tik pored leve stative.

63′ – Gakpo je bio postigao gol, ali je bio poništen, pošto se našao u ofsajdu.

 

58′ – Stativa! Van Dajk je dobio sjajan centaršut tačno na glavu, gađao je desni ugao, ali se lopta odbila o ivicu gola.

 

45+1′ – Draguš se nameštao na šut sa distance, ali je sve to predugo trajalo. Lopta je pogodila direktno holandskog golmana.

44′ – Kakva šansa za Holandiju. Dumfriz je ukrao loptu Rakovicanu, ubacio je do usamljenog Simonsa, ali je on počeo da komplikuje, šutirao je slabo i neprecizno.

31′ – Sjajna akcija Holandije, Rejnders je uposlio Dumfriza, ovaj je centrirao, ali je rumunski defanzivac u poslednjem trenutku uklizao i izbio loptu u korner.

26′ – Malo je nedostajalo da Holandija udvostruči vođstvo. Dobio je iz kornera De Fraj odličan centaršut, oštro je šutirao glavom, ali je pogodio spoljni deo mreže.

24′ – Pokušala je Rumunija da uzvrati, Stančju je odlično istrčao po levoj strani, precizno je ubacio u peterac za Mana, ali je ovaj promašio ceo fudbal.

20′ – GOL! Gakpo je šutirao u bliži ugao rumunskog golmana, koji je loptu samo okrznuo i nije uspeo da interveniše.

14′ – Šansa za Rumune. Man je odlično probio odbranu Holanđana, šutirao je sa distance, ali je lopta otišla preko gola.

3′ – Peh za reprezentaciju Rumunije. Povredio se Hađi, pa je na teren ušao medicinski tim kako bi u pomogao. Povredio je glavu i nastaviće meč.

18.00 – Počela je utakmica.

17.30 – Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici osmine finala Evropskog prvenstva između Rumunije i Holandije. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Minhena.

Već se dešavalo da Rumunija iznenadi favorite, igra dobro, iako je na turnir došla kao autsajder, pa ne bi bilo čudno da namuči Holandiju, ako ništa drugo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter