Izvor: novosti
01.06.2024 u 20:51
0

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu – sve je zapanjilo

Dosadašnji trener Ferencvaroša Dejan Stanković ima novi klub, nakon što je sa pomenutim osvojio titulu prvaka Mađarske. Ali novi početak - nije baš idealan. Naprotiv.

Stanković je 16. maja imenovan za trenera Spartaka iz Moskve, a formalno je morao da sačeka sa preuzimanjem ekipe dve sedmice, do završetka sezone.

Međutim, nije sve baš sjajno i bajno u novoj sredini. Na portalu „Novosti“ smo vam već pisali o jednom pravom malom skandalu koji se od tog imenovanja desio, ali sada je usledio i „nastavak“.

Podsetimo, Dejan Stanković, koji je bez većih problema obezbedio titulu prvaka Mađarske (ali je izgubio u finalu Kupa od ekipe Pakša i nakon tog poraza odlučio je da se sa tog radnog mesta povuče), stiže u Rusiju sa iskustvom vođenja Sampdorije i Crvene zvezde. U danu kada je obelodanjeno da preuzima Spartak (sa čijim navijačima „fratrijom“ Zvezdine „delije“ gaje bratske odnose, pa je ova vest i njih obradovala), desila se prva od dve interesantne informacije koju je emitovala ruska novinska agencija RIA Novosti.

Naime, Stankoviću je trebalo da pomaže, tako je pre tri nedelje najavljeno, dosadašnji stručni štab, uključujući i privremeno rešenje na mestu trenera Spartaka, a u pitanju je Vladimir Slišković (sin čuvenog Blaža Sliškovića, jedne od legendi SFRJ fudbala – pred raspad bivše Jugoslavije).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter