Izvor: Nova.rs
10.06.2024 u 18:44
0

SALE NACIONALE: Aleksandar Đorđević postaje trener Dubaija

Novi član ABA lige Dubai konačno je krenuo sa sastavljanjem ekipe za narednu sezonu, a prvo su rešili poziciju glavnog trenera.

Kako saznaje  za trenera će biti izabran legendarni Aleksandar Sale Đorđević sa kojim će ekipa sa Bliskog istoka krenuti ambiciozan projekat.

Još uvek zvanični selektor reprezentacije Kine uskoro bi trebalo da bude promovisan za glavnog trenera novoformiranog kluba koji preko regionalne lige želi da se domogne takmičenja u Evroligi.

 

Đorđević će ukoliko se u poslednjim trenucima ne dogodi neki veliki obrt krenuti uskoro i u formiranje ekipe, pošto Dubai za sada nije potpisao ni jednog igrača i tek treba da oformi tim za ABA ligu.

U priči za prvog trenera je bio i Svetislav Pešić, ali se uprava na čelu sa Dejanom Kamenjaševićem odlučila za Đorđevića.

Đorđević je kao selektor Srbije osovjio tri srbrne medalje, na Evropskom i Setskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, a kao selektor je vodio i Kinu.

Što se klupske karijere tiče bio je trener Armanija, Benetona, Panatinaikosa, Bajerna, Virtusa i Fenerbahčea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter