Izvor: alo sport
29.06.2024 u 09:36
0

SAMO DA SE NOVAK NE OŽARI

Nije Vit jedina kopriva na Đokovićevom putu do trofeja

Genijalci gotovo po pravilu povlače naizgled sulude poteze, donose neočekivane odluke. Da je neko četvrtog juna rekao da će Novak Đoković igrati Vimbldon, verovatno bi ga proglasili ludakom.

U PITANJU JE VELIKA CIFRA Evo koliko bi koštala Piksijeva ostavka

Čovek koji je nedavno proslavio 37. rođendan i operisao koleno uspeo je da se oporavi i bude spreman za najveći turnir na svetu. Teško da mi obični smrtnici možemo to da razumemo. Da je pametno, verovatno nije, da ima rezona, nema, da je rizično, verovatno jeste, ali Novak je prelomio. Zato, hajde da uživamo u Vimbldonu i gledamo najbolji tenis, a za zaključke ima vremena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter