Izvor: ALO
08.06.2024 u 10:33
0

SASTAV SRBIJE PRED MEČ SA ŠVEĐANIMA: Zvanični spisak!

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Švedske prijateljski meč u Stokholmu od 18 časova

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Švedske prijateljski meč u Stokholmu od 18 časova

Iako Švedska ne igra na predstojećem EURO 2024, karte za ovaj duel su planule munjevitom brzinom, pa će „Frends arena“ biti krcata do poslednjeg mesta, a kapacitet je 50.000.

Naravno, na ovom duelu, svoj oproštaj će imati i legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović.

 

PARTIZAN DOBIJA PRVO POJAČANJE: Bivši košrkaš Crvene zvezde staje uz legendarnog Željka Obradovića!

Inače, Srbiji je ovaj meč važan, jer „Orlove“ naredne nedelje očekuje početak prvenstva Evrope, kada će snage odmeriti sa Engleskom.

Srbija je izgubila od Austrije u Beču sa 2:1 u prijateljskom susretu, pa će ovo biti idealna prilika da „Orlovi“ dodatno poprave svoju igru pred evropski šampionat.

Piksi je posle meča u Beču analizirao našu igru, a očekivano je da „Orlovi“ igraju sa trojicom pozadi, s obzirom da su protiv Austrije igrali sa četiri.

– To je za analizu. Krenuli smo sa četvoricom u liniji u početnoj fazi. Opet me nešto uverilo da nije to to. Moraćemo da se vratimo našoj taktici, da izađemo visoko i napadački – rekao je tada Piksi.

Još uvek nema potvrda, ali ovo bi trebao da bude sastav Srbije protiv Švedske:

V. Milinković-Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Lukić, Gudelj, Kostić – S. Milinković-Savić, Tadić – Mitrović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter