Izvor: KURIR
20.08.2024 u 11:04
0

SAZNAJEMO DA LI SU AMERIKANCI RADILI DOPING TEST POSLE SRBIJE: Istina o NBA zvezdama je konačno ISPLIVALA

Decenijama unazad sportska javnost sumnja da su američki košarkaši privilegovani na Olimpijskim igrama, kada je reč o doping testiranju i da za njih važe neka druga pravila.

Mnogi su bili uvereni da američki sportisti, posebno NBA zvezde, imaju određenu protekciju na OI – međutim, u Parizu to, po svemu sudeći, nije bio slučaj.

Sada je otkriveno da je jedan od najboljih igrača američke reprezentacije Stef Kari morao da radi doping tesotve tokom Olimpijskih igara.

Posle spektakularnih partija u polufinalu i finalu Olimpijskih igara, Kari je išao na „proveru“. Podsetimo, na utakmicama protiv Srbije i Francuske postigao je ukupno 17 trojki i bio ubedljivo najzaslužniji za trijumfe svog tima, pa zato i ne čudi što je upravo on bio „slučajan izbor“ za doping kontrolu.

JANIK SINER OSVOJIO MASTERS: Italijan pobedio u Sinsinatiju

„Posle osvajanja zlatne medalje, Stef Kari i Kevin Durent su imali… Kako se to zove? Doping-test. Nismo mogli ni da slavimo u svlačionici zbog toga što sam ja sa njima dvojicom morao na tu kontrolu“, otkrio je Entoni Edvards.

Podsetimo, direktor košarkaške reprezentacije SAD i legendarni košarkaš Grent Hil nedavno je u jednom podkastu otrkio kako su američki košarkaši u prošlosti izbegavali doping kontrole, što je ozbiljno probudilo sumnje da su NBA zvezde privilegovane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter