Izvor: informer
04.07.2024 u 22:13
0

Senzacija na Vimbldonu! Anonimus iz Finske izbacio Cicipasa

Šok, grčki teniser Stefanos Cicipas eliminisan je u drugom kolu Vimbldona, pošto je izgubio od Finca Emila Rusuvorija sa 7:6, 7:6, 3:6, 6:3.

Cicipas je važio za apsolutnog favorita u duelu sa 87. igračem na ATP listi, koji je posle dva sata i 50 minuta igre u Londonu ostvario najveću pobedu u karijeri. Već na startu meča bilo je jasno da 11. igrača sveta čeka paklena borba, jer je Rusuvori prvi stigao do brejka, ali je Grk uspeo da uzvrati, pa je prvi set rešen posle taj-brejka u kojem je bolji bio 25-godišnji Skandinavac. Drugi set doneo je veliku borbu na terenu „Ol Ingland kluba“, ali nije bilo brejkova, pa je odluka ponovo pala u taj-brejku. Cicipas je u tom periodu imao tri set lopte, ali ih nije iskoristio, što je Finac kaznio i osvojio i drugi set.

 

TAJ PROTIVNIK NAM JE KLJUČAN Prvi Pešićev raport od početka priprema: Nikola radi po specijalnom programu

 

Grčki teniser je u nastavku zaigrao daleko bolje, stigao je do ranog brejka, koji mu je na kraju bio dovoljan da osvoji treći set. Verovali su Cicipasovi navijači da je ovo početak njegovog povratka, ali nisu računali na raspoloženog rivala. Fantastično je servirao Finac i čekao na grešku Grka, koji je šestom gemu poklekao. Rusuvori je brejk prednosti sačuvao do kraja i zasluženo stigao do pobede.

Finski teniser će u narednom kolu igrati protiv „lakog luzera“ Đovanija Mpetšija Perikara iz Francuske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter