Izvor: sportal
01.10.2024 u 10:40
0

ŠIKANIRANJE SRBA U MILANU PRED UTAKMICU: Budim se u 6 ujutru u hotelskoj, a ispred mog kreveta dva policajca

Bez izvinjena i objašnjenja.

Sa velikim nestrljenjem čekao sam meč Intera i Zvezde na legendarnom „San Siru“, veče pre utakmice po prvi put ušao među zidine čuvenog zdanja, ostao bez teksta i pun utisak legao da spavam.

Nakon šest sati sna otvaram oči i imam šta da vidim… dva policajca ušla su u sobu u kojoj smo smešteni kolega i ja. Uniformisana lica stoje iznad mog kreveta, nešto mumlaju na italijanskom i pokazuju nam njihove legitimacije.

Na prvu sam mislio da sanjam, međutim, brzo je postalo jasno da to nije slučaj. U donjem vešu obojica ustojemo iz krevete i pokušavamo da se sporazumemo s njima, pošto engleski gotovo da ni ne znaju. Logično, posegli smo za pasošima i akreditacijama za utakmicu. Nakon kraće kontrole naših isprava upitali su nas da li je još novinara u istom hotelu i koliko nas je došlo.

Nakon što nisu dobili željene odgovore, napustili su sobu bez izvinjenja ili bilo kakvog vida pokazivanja greške. Ispalo je da je sasvim normalno upasti nekome u sobu pre svitanja i to tako što na recepciji uzmete ključ i sami otključate sobu.

Nakon blagog šoka sišli smo na recepciju da pitamo u čemu je problem, ko im je dao ključeve i zašto je prvo što vidimo kada otvorimo oči – dvojica policajaca u našoj sobi. Međutim, odgovara nije bilo.

– Ne znamo ništa od tome – bio je odgovor koji smo dobili od zaposlenih u hotelu.

Mogu pretpostaviti da je reč o dolasku navijača u Milano gde im je zabranjen ulazak na stadion, ali to svakako nije opravdanje da se nekome upada u sobu. Čak i da su naišli na navijače, šta su mogli da urade? Nikome nije zabranjen ulazak u državu…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter