Izvor: informer
07.07.2024 u 21:13
0

Siner dobio rivala! Malerozni Bugarin predao meč!

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale Vimbldona pošto mu je Bugarin Grigor Dimitrov predao meč zbog povrede u prvom setu! Naredni rival petog tenisera sveta biće Janik Siner!Važio je Medvedev za apsolutnog favorita uoči meča koji je odigran na terenu broj 1! Međutim, Dimitrov je odlično ušao u duel pošto je već u drugom gemu došao do brejka, koji je odmah zatim i potvrdio za ubedljivih 3:0 na startu meča!
BUUUUM Kakav koš igrača Partizana, Kaboklo sa pola terena vodi Brazil na Olimpijske igre
Rus uspeva da uzvrati istom merom i dobije naredna tri gema i tu je već bilo uočljivo da Dimitrov ima problem sa povredom. Usledio je još jedan brejk najboljeg ruskog igrača, pa je deseti na ATP listi odlučio da preda meč pri vođstvu rivala 5:3 u prvom setu. Publika je ostala uskraćena za kvalitetnu predstavu pošto je sve bilo okončano za samo 35 minuta. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter