Izvor: telegraf
03.08.2024 u 16:06
0

SKANDAL NA OI: Hrvatski selektor psovao majku i vređao sudiju iz Srbije na Olimpijskim igrama

Poprilično je bio besan hrvatski selektor, ali, ovakvo ponašanje nije baš primereno

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske je uspela da savlada Grčku sa 14:13 u meču četvrtog kola na Olimpijskim igrama i tako su upisali svoju treću pobedu, dok je meč obeležio i ekseces Ivice Tucaka, selektora Barakuda tokom poslednje deonice kada je psovao majku srpskom sudiji.

KASNO SE RAZIGRALE: Naše lavice uprkos porazu idu dalje

Naime, na nekih četiri minuta do kraja utakmice, Tucak je tražio tajmaut za svoje igrače, kada je prokomentarisao i odluku srpskog sudije Vojina Putnikovića koji je dosudio „brutality“ Matiasu Biljaki, koji je isključen do kraja utakmice, a Hrvatska je morala igrati sa igračem manje četiri minuta.

Ta odluka je došla negde sredinom deonice, a Tucak je ostao besan zbog toga, pa je počeo da psuje i vređa srpskog sudiju, jer je smatrao da je to dosuđeno nepravedno u ovoj situaciji.

– Onaj „violence“, za šta mi radimo tri godine, š…ak jedan – vikao je Tucak, pre nego što je nastavio.

– Dođi ovde, dobićemo ovu utakmicu, želim ovaj karakter do kraja. Mamu ti j…m bezobraznu – vikao je Tucak.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter