Izvor: ALO
01.07.2024 u 21:43
0

SLAVNI TENISER POSLAO PORUKU PROTIV ĐOKOVIĆA: isplivalo je značenje

Neverovatno je šta priča ovaj čovek.

S obzirom na to da je počelo takmičenje na Vimbldonu, došlo je vreme da se na televizije i društvene mreže pojave teniski pajaci i klovnovi.

Tako je Mats Vilander, analitičar televizije „Eurosport“, ponovo udario na Novaka Đokovića, iako mu nije spomenuo ime.

Prvo je, kao i mnogi drugi, poželeo da gleda finale između Karlosa Alkaraza i Janika Sinera, ali je Noletovim prisustvom to onemogućeno, pošto je drugi nosilac na turniru.

Jako bih voleo da imamo mogućnost  finala između Karlosa Alkaraza i Janika Sinera! Doživeo bih dvonedeljno takmičenje sa još većim entuzijazmom da nisu bili u istoj polovini žreba. Uopšte ne kažem da Novak Đoković neće biti na visini zadatka, kao drugi nosilac, ali on ima 37 godina i upravo je operisao koleno. U tim godinama, tri dana mogu biti značajna kao tri meseca. Sve može da se dogodi – rekao je sramni Šveđanin, pa nastavio:

– Već smo videli duel Alkaraz – Siner na grend slamovima, ali ne u finalu, i došli smo do faze kada nam to treba. Jer svi znamo da sada imamo dve super zvezde koje će se dugo osećati želju da pobeđuju. U stvari, da smo imali finale Vimbldona 2024 između njih dvojice, imalo bi, po mom mišljenju, istu istorijsku važnost kao Federer – Nadal finala 2007. i 2008. godine ili Mekinro-Borg finala iz 1980. i 1981. godine. Nalazimo se na prelomnoj tački.

 

Onda je bez ustručavanja prozvao Đokovića rekavši da druga dvojica „ne lome rekete, ne vređaju svoje timove…“:

NIKO NE VERUJE U ĐOKOVIĆA Slavni teniser poslao skrivenu poruku protiv Đokovića, isplivalo je značenje

– I mi smo u fazi kada se drugi igrači počinju pitati: „Ne, nemoguće je, njih dvojica su previše dobri.“ Svi osećaju taj trend na turneji. Fizički, oni su neverovatni.  Imaju motivaciju, ambiciju, smirenost, poniznost… Ne lome rekete, nikada ne vređaju svoj tim. Ukratko, imaju sve. Ako Karlos osvoji ovaj Vimbldon, što bi mu dalo jedinstven rezultat, neće se pričati o Agasiju, Konorsu, Lendlu ili Samprasu. Svi će gledati na Đokovića. U svakom slučaju, ako se igramo spekulacija danas, evo šta ću reći – krajnje je malo verovatno da obojica neće imati ukupno dvocifrene Grand slam titule na kraju svojih karijera.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter