Izvor: 24sedam
10.09.2024 u 10:25
0

ŠOK U SVETU SPORTA: Atletičarka iz Ugande preminula kao i njen napadač

Napadač na atletičarku iz Ugande podlegao povredama! Spalio je nju, ali je plamen zahvatio i njegovo telo!

Početak septembra doneo je jedan od većih šokova u svetu sporta, olimpijska atletičarka Rebeka Čeptegei, koju je bivši dečko polio benzinom i zapalio, preminula je nekoliko dana kasnije u bolnici.

KRITIČNA SITUACIJA ZA ĐOKOVIĆA: Teniser broj jedan u svetu ostaje bez rekorda

A danas su svetski mediji preneli da je i napadač na sportistkinju iz Ugande, podlegao povredama!

Rebeka je imala teške povrede, čak 80% tela bilo je zahvaćeno opekotinama, dok je napadač znatno bolje prošao, ali je i on izgubio bitku u bolnici.

Kako je preneo Rojters, koji se poziva na kenijski list „Star“ Dikson Dijema je tokom rasprave polio benzinom i zapalio takmičarku sa Igara u Parizu.

Prema navodima lokalnih novinara, napad se dogodio u njenoj kući u Keniji nakon svađe koju je ova 33-godišnjakinja imala sa partnerom u vezi sa imanjem koje je kupila. Rebekini roditelji su izjavili da je njihova ćerka kupila imanje u Keniji, u oblasti Trans Nzoja, kako bi živela u blizini mnogobrojnih atletskih centara u tom okrugu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter