Izvor: kurir
01.07.2024 u 18:41
0

ŠOKANTAN VELEOBRT Ništa od Zvezde, Austrije i Grčke, evo gde Dragović nastavlja karijeru

Čeka se samo finalizacija posla.

Napustio je Aleksandar Dragović Crvenu zvezdu kako bi se vratio u matičnu bečku Austriju. Međutim, taj posao je propao. Baš kao i onaj sa Olimpijakosom, ali iskusni štoper ima novi klub.

 

ALKARAZOVO MUČENJE Šampion jedva protiv Estonca, dalje otišao i Medvedev

 

Kako javljaju „Sportske“, gotovo je šokantno da je bivši reprezentativac Austrije dogovorio prelazak u kiparski Aris iz Limasola!

Kiparski klub se borio u plej-ofu tamošnjeg prvenstva prošle sezone da bi završili kao četvrtoplasirani, bez prilike da nastupaju u Evropi.

Zanimljivo je da će mu društvo u novom klubu praviti bivši igrač Zvezde – Veljko Nikolić, a čeka se samo ozvaničenje Dragovićevog dolaska.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter