Izvor: Sportal
11.10.2024 u 14:39
0

ŠPANAC BACIO U DELIRIJUM ČITAVU SRBIJU: Rafa se oglasio na srpskom jeziku i zahvalio se Novaku

Rafael Nadal javno zahvalio Novaku Đokoviću na srpskom jeziku

Rafael Nadal srdačno je zahvalio Novaku Đokoviću za lepu poruku kojom mu je poželeo srećan kraj karijere i odlazak u penziju. Španac je na Instagramu napisao na srpskom: „Hvala ti Nole“.

Rafael Nadal

Uz to, dodao je na engleskom:

– Mnoge stvari smo doživeli zajedno i mnoge tek dolaze – uz „repostovanu“ Novakovu objavu. U moru objava, malo ko je očekivao da će Nadal odgovarati svojim prijateljima, rivalima, poštovaocima, ali je našao vremena da se obrati i Rodžeru Federeru, Toniju Krosu, Dejvidu Bekamu, Huan Martinu Del Potru i mnogima koji su mu čestitali na svemu što je uradio za tenis.

Španac će otići u penziju u novembru, nakon što odigra još Dejvis kup sa Španijom. Biće to kraj profesionalnog igračkog puta najvećeg rivala Novaka Đokovića u istoriji, osvajača 22 grend slem trofeja i apsolutnog „kralja šljake“, čijih 14 titula u Parizu verovatno niko neće nadmašiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter