Izvor: sportal
04.09.2024 u 22:13
0

SRBIJA JE ODLIČAN TIM: Selektor Španije hvali Orlove pred duel

Selektor Španije Luis de la Fuente izuzetno ceni Srbiju i ističe da njegov tim očekuje teška utakmica na Marakani na startu Lige nacija.

urija gostuje u Beogradu u četvrtak od 20.45. Biće to prvi meč za oba tima posle Evropskog prvenstva koje su Španci osvojili, dok su Orlovi ispali u grupi.

Ko je favorit, to je jasno. Ipak, De la Fuente je oprezan.

– Mislim da je Srbija odličan tim. Samim tim što su u A ligi nacija… Igrali su teške utakmice na Evropskom prvenstvu, izgubili samo od Engleske. Gledamo u oči teškoj utakmici, protiv sjajnih igrača, na legendarnom stadionu. Moramo da nastavimo da pobeđujemo. Hvala na mišljenju da možemo da dobijemo ovaj meč prilično lagano – rekao je iskusni strateg na konferenciji za medije.

Na konstataciju novinara iz Španije da posle velikog uspeha neretko dođe do pada, usledio je odgovor:

– Ovo je strastven tim. Želimo da nastavimo da nadograđujemo našu igri, a tu ima još prostora. Motivisani su, srećni, puni volje i želje. Želimo da nastavimo da pobeđujemo i osvajamo trofeje. Moramo da rastemo i budemo najbolji – jasan je De la Fuente.

Javnosti se obratio i Dani Karvahal. Između ostalog, govorio je o Luki Joviću sa kojim je bio saigrač u Real Madridu.

– Sjajan, ozbiljan momak. Teško mu je bilo. Nije pitanje prilike, jednostavno nije uspeo da procesuira sve što se dešavalo tamo… Nije mogao ni da nabaci osmeh na lice jer je bilo previše pritiska, jer mu se stvari jednostavno nisu ostvarivale kako je on želeo. Veoma mi je drag momak. Ne želim mu sutra sve najbolje, ali šaljem mu pozdrave – istakao je Karvahal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar