Izvor: kurir
09.08.2024 u 20:15
0

SRBIJA JE POKRADENA PROTIV AMERIKE: Poznati američki košarkaški sudija potvrdio (VIDEO)

Bivši američki košarkaški sudija Tod Vornik komentarisao je u video blogu suđenje na utakmici Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara.

Srbija je posle neizvesne završnice poražena rezultatom 91:95, a ostao je gorak ukus jer je sudijska trojka mnogim diskutabilnim odlukama doprinela krajnjem ishodu.

„Sudije ne bi smele da budu pod uticajem košarkaških zvezda. Time ko igra. Ako je faul, onda je faul. Ako je koš, onda je koš, ako nije faul, onda nije“, rekao je Vornik u emisiji „Give me control“.

Vornik nastavlja:

„Ovo je nekako fundamentalna stvar koju ne želite da vidite kod sudija, mislim da bi svi oni imali više koristi od pravih odluka u četvrtoj četvrtini“.

OGLASIO SE PEŠIĆ: Evo šta je srpski selektor rekao pred meč sa svetskim prvakom

Na kraju, sudijski ekspert zaključuje:

„Očigledno da je bilo grešaka u veoma kritičnim situacijama u četvrtoj četvrtini. To nije izgovor za činjenicu da je Srbija promašila neke ključne šuteve. Međutim, da su neke odluke bile ispravne, prošli bi bolje“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter