Izvor: ALO SPORT
06.06.2024 u 13:15
0

SRPKINJA „UPUCALA“ ZLATO Zorana Arunović najbolja na Svetskom kupu

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas zlatnu medalju vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Minhenu

Zorana Arunović, koja je u kvalifikacijama bila sedma, dominirala je danas u finalu. Reprezentativka Srbije je u finalu pogodila 244,4 kruga, dok je druga bila Ranksin Điajang iz Kine sa 240,1.

Treće mesto pripalo je još jednoj Kineskinji Ksue Li sa 217 krugova.

– Veoma sam srećna i uzbuđena jer proteklo je prilično vremena od kad nisam osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji na velikom takmičenju – izjavila je Arunović posle finala, preneo je Streljački savez Srbije.

ŠOK ZA „ORLOVE“ Nezvani gosti samo upali u kamp „orlova“, sve je trajalo dva sata

 

Ona je prethodno pojedinačno zlato osvojila na Svetskom kupu u Čangvonu 2022.

– Sa sestrom i trenerom Jelenom dosta sam se pripremala za ovaj format takmičenja – da se kvalifikacije održavaju jednog dana, a finale sutradan. Očigledno smo našli dobru formulu. Pobeda u Minhenu mi uliva dosta samopouzdanja pred nastavak sezone – dodala je reprezentativka Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter