Izvor: kurir
31.07.2024 u 20:45
0

SRPSKI DŽUDISTA MAJDOV POBESNEO NAKON DISKVALIFIKACIJE: Provala besa zbog sudija

Provala besa zbog sudija

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 90 kilograma. Majdov je u osmini finala poražen od Grka Teodorosa Celidisa rezultatom 10:0.

 Eliminisan je sa OI odlukom sudija (zbog tri žuta kartona):

HITNO SAOPŠTENJE OLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE ZBOG BRUTALNE PLJAČKE: Zahtevamo momentalnu i temeljnu istragu!

Srpski džudista oglasio se na društvenom mreži Instagram, a njegovu poruku prenosimo u celosti:

– Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovati me nakon dve minute i ne pružiti mi šansu da uopšte pokažem bilo šta… Jesu vam to te vrednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratiće vam se svaka suza go**a satanistička – napisao je Majdov i dodao:

– Jedino tako me i možete zaustaviti klošari. Džudo uništen i popi*an sport. Sto odsto sudijska kontrola ishoda meča… Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, ćutiš jer da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrejao.

Posle toga, oglasio se i Majdov, izjavom na Instagramu, u kojoj je izvređao sudije.

I vi novinari, nisam izgubio, niko me nije porazio, to je malo teže za izvesti, već su me diskvalifikovali na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Pi**m im se na sve. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim da trošim vreme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla – napisao je Majdov.

Majdov nije mogao da poveruje u odluku Jane Babijuk koja je bila zadužena za deljenje pravde.

Zbog svega odbio je da se i tradicionalno nakloni na kraju borbe! Grk ga je tešio, a Nemanja je u suzama napustio borilište…

Nije često da se borbe završavaju na ovaj način, posebno ne na velikim takmičenjima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter