Izvor: KURIR
30.05.2024 u 14:17
0

ŠTA SE OVO DESILO SA KECMANOVIĆEM?! Meč sa Medvedevom završen posle samo 12 gemova! TOTALNI ŠOK U PARIZU

Loš početak dana na Rolan Garosu

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo Rolan Garosa, pošto je predao meč drugog kola Danilu pri rezultatu 6:1, 5:0 za ruskog igrača.

Ruski as je prvi set dobio rezultatom 6:1. Danil je nastavio sa dobrom igrom i u drugom setu, a brzo je stigao do prednosti od 3:0. Kecmanović je potom zatražio medicinski tajm-aut.

Igrači su se potom vratili na teren, a Medvedev je osvojio još dva gema. Srpski teniser je zatim odlučio da preda meč. Sve je trajalo samo 55 minuta.

Medvedev će u trećem kolu Rolan Garosa igrati sa pobednikom meča između Čeha Tomaša Mahača i Marijana Navonea iz Argentine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter