Izvor: SPORT ALO
29.05.2024 u 07:23
0

SVET TENISA NA NOGAMA Novak Đoković konačno obradovao navijače, i to jednom rečenicom

Novak Đoković je dobro počeo svoje učešće na Rolan Garosu.

– Ne, i dalje ostajem pri tome. Monte Karlo, Rim, Ženeva, svi su krenuli dobro, prvi mečevi, a onda drugi i treći su bili drugačiji. Bio je ovo solidan meč, ali svaka mu čast kako je servirao, malo sam se drugačije postavljao, kik servisi su mu bili oosebni, talentovan je, praktično je sjajno igrao. Pobedio sam u 3:0, odigrao dobar taj-brejk i ostao foksuiran sam. Srećan sam što sam ovako krenuo, osećam se bolje, idem u pozitivnu stranu.

– Čak i Australija je bila borba. Ovo je samo jedan meč ovde, videćemo kako napredujem, kako se osećam. Ovo danas je bilo dobro. Bio sam foksuiran, bio sam tu. Zadovoljan sam svojim majndsetom, to sam gledao. Gde ćete se osećati tako, ako ne na Grend slemovima. To su turniri koji me vade iz kreveta svaki dan, da moram da treniram, da vidim šta mogu da uradim tamo. Nadam se da mogu da odem daleko.

U narednom kolu igra protiv Karenja Buste.

– Dobar je momak, trenirali smo u Španiji, borac je, nema nešto u svojoj igri što odskače i što je drugačije, ali svuda je solidan i forhend, servis, ritern. Neće pokloniti pobedu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter