Izvor: Kurir.rs
22.06.2020 u 08:49
0

NOVAK PONOVO NA UDARU: Bio je to SREDNJI PRST socijalnom distanciranju!

Šokantan završetak Adria tour-a u Zadru će sigurno pokrenuti brojne rasprave o zdravstvenim merama u tenisu.

Adria tour u Zadru otkazan je pred finalni meč između Đokovića i Rubljova, jer je iz Monaka stigla vest da je bugarski teniser Grigor Dimitrov pozitivan na COVID – 19.

Dimitrov je u Zadru odigrao jedan meč protiv Borne Ćorića i onda se povukao sa turnira jer se nije osećao dobro. 

IZBORNA NOĆ

PRVO OBRAĆANJE ALEKSANDRA VUČIĆA! Pobedili smo svugde, moramo da budemo ozbiljniji! (VIDEO, FOTO)

DAČIĆ ZADOVOLJAN: Spremni smo za nastavak saradnje sa SNS

ŠAPIĆ ZADOVOLJAN Razgovaraću i sa SNS, ali od naše politike ne odustajemo

NAJNOVIJI REZULTATI IZ IPSOSA SNS osvojio 189 mandata, POKS ne ulazi u parlament

PRVA PORUKA IZBORA 2020 Džaba urbana fensi politika, bojkot…

– Žao mi je zbog štete koju sam izazvao. Kod kuće sam i oporavljam se. Važno je da svi koji su proteklih dana bili sa mnom u kontaktu budu testiran –  napisao je Dimitrov na društvenim mrežama.

Odmah nakon objave Bugarina organizatori su otkazali nastavak turnira.

Vest o pozitivnom testu jedne od najvećih zvezda Adria tour-a zasenila je apsolutno sve sportske događaje u svetu.. BBC ističe da je u Zadru na mečevima bilo po nekoliko hiljada ljudi, dok „Lekip“ piše da se Jadranska turneja odvijala „bez ikakvog socijalnog distanciranja“ i da su se sa Dimitrovim družili Đoković, Zverev, Tim…

– Ovo će pokrenuti rasprave o zdravstvenim merama u tenisu –  piše francuski list.

Đoković je već na udaru kritika! Zameraju mu ni sam, kad se već upuštao u organizaciju ozbiljnog projekta u doba pandemije, nije bio primer odgovornog ponašanja. 

Poznati trener Bred Gilbert je na na Tviteru objavio fotografije na kojim sa Dimitrov grli sa Novakom, Čilićem i drugim teniserima, a usledio je ironičan komentar Endija Rodika:

„Navodno smo u pandemiji…“

Jedan od najuticajnijih svetskih teniskih novinara Ben Rothenberg smatra da je ceo Adria tour bio „srednji prst konceptu socijalnog distanciranja“. 

– Nadam se da se niko drugi nije zarazio, ali to je nemoguće. Grigor će poslužiti kao primer ostalim igračima i sportistima koji koronavirus ne shvataju ozbiljno. Bolest je stvarna, rizici su stvarni –  napisao je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter