Izvor: kurir.rs
26.10.2020 u 22:36
0

STIGLA POTVRDA! ATP PRIZNAO: Srbin je najbolji teniser u istoriji! (FOTO)

Tačku na trilemu ko je najveći teniser u istoriji, Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer, izgleda je stavio ATP.

Krovna teniska organizacija je na svom Instagram nalogu objavila lep grafički prikaz svih titula koje su osvojila ova trojica asova, a srpski teniser je postavljen ispred Španca i Švajcarca. Logično, jer Nole je ukupno sakupio 58 titula, dve više od Nadala i četiri više od Federera.

Istina, Rodžer i Rafa imaju po tri grend slem pehara više u svojim vitrinama, pa su prema nekim kriterijumima ispred Đokovića, ali je jedino ispravno sagledati ukupnu sliku, kao što je sada uradio ATP. Novak ne krije da mu je cilj da postavi rekorde koji će teško biti dostižni i na dobrom je putu.

PROČITAJTE JOŠ

TRENER RADNIČKOG EMOTIVAN NAKON POBEDE NAD PARTIZANOM: Nije mi lako!

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Na površini Meseca prvi put PRONAĐENA VODA!

ŽELITE DA SNIMITE INTIMNI ČIN? Evo nekoliko caka kako da kućni video izgleda vrhunski

NEVEROVATNI BIOSKOP Kreirajte svoju kućnu filmsku oazu

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI SVE NAVIJAČE: Kanga se oporavio od korone, biće spreman za Liberec

Zato je, uostalom, odlučio da učestvuje na turniru u Beču, na kojem dugo nije nastupao. Dodatni bodovi biće mu neophodni kako bi kraj kalendarske godine dočekao na prvom mestu. Na taj način bi čak uspeo da sustigne svog idola Pita Samprasa, koji je šest puta slavio Novu godinu kao broj jedan, a Srbin je to uradio pet puta.

Zadatak nije pretežak, potrebne su mu samo dve pobede, a prva prepreka je sunarodnik i dobar Novakov prijatelj Filip Krajinović. Iako bi do ovog cilja došao pre kraja turnira, sigurno je da Đoković razmišlja samo o jednom – da osvoji Beč.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter